Vanzari Apartamente 2 camere - MOGOSOAIA

Pret:
108.000
Suprafata
51 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
108.000
Locatie
Ilfov - Nord Vest
Zona
Mogosoaia
Agentie
Briza Land
Dormitoare
1
Bai
1
An constructie
2021

Aproape de natură, complexul rezidenţial promovează 100% un model de green living - un concept unic în România, care prinde rădăcini şi se dezvolta pentru un viitor sustenabil, benefic planurilor tale de viaţă.


100% Energie verde

LOFT Green Apartments îţi oferă oportunitatea unică să te bucuri de un stil arhitectural modern, contemporan de locuire. Stilul LOFT are o arhitectură contemporană, des întâlnită si foarte apreciata în tendinţele de construcţie europene, ce include un design minimalist, foloseşte materiale naturale şi sustenabile, iar finisajele sunt durabile şi cu trecerea timpului capătă o mai mare valoare. Un atu pe lângă toate celelalte este pădurea care înconjoară complexul. Fiecare apartament are vedere spre zona verde a pădurii. Bucură-te de această infuzie de aer proaspăt şi de priveliştea minunată.
LOFT se află într-una dintre cele mai frumoase zone limitrofe ale capitalei - Mogoşoaia. Eşti înconjurat de natură, ai aproape pădurea, parcul Palatului Mogoşoaia, dar ai şi acces rapid spre principalele artere rutiere.

Finisaje de top - Ferestre din pardoseala pana in tavan- priveliste panoramica inspre padure; incalzire prin pardoseala, sistem de circulatie a aerului; caramida ceramica aparenta; tavan beton aparent.
Sistem de supraveghere Video si Video-interfon,
Sistem constructiv - Cadre de beton armat cu dala groasa- se remarca absenta grinzilor aparente.
Costuri reduse de intretinere pe parcursul iernii si al verii datorita pompelor de căldură geotermice pentru încălzire, apă caldă şi răcire.
100% ventilare inteligenta a locuintei cu aer proaspat tot timpul anului

Complexul ofera loc de joaca pentru copii, acces auto pe baza de cartela sau interfon, spatii verzi amenajate, infrastructura pentru prize incarcare masini electrice.

Apartament cu 2 camere în complexul rezidenţial LOFT Green Apartments Mogosoaia.
Suprafata vitrata foarte mare si tavan inalt la 2.85 m. Situat la etajul 2, într-un imobil cu lift, dat in folosinta la sfarsitul anului 2021.
Loc de parcare suprateran inclus în preţ.
(ID: 315823731)